Krausz Gábor és Mikes Anna nászutat terveztek, de valami egészen másba csöppentek bele

Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.

Most vissza kellett térniük a valóságba

Mikes Anna élete alaposan felfordult a Dancing with the Stars negyedik évada miatt, hiszen megismerte szerelmét, Krausz Gábort. Utóbbinak egy lelki hullámvasút volt az egész, de a táncosnő lángra tudta lobbantani a sztárséf szívét, és ugyanez fordítva is elmondható.

Már a műsor alatt megvolt köztük a kémia, valamint a vonzódás, de ezt nem akarták kimutatni a nyilvánosság felé. Benne lehetett az is a pakliban, hogy Mikes Anna meg akarta várni, amíg Krausz Gábor és Tóth Gabi hivatalosan is elválnak egymástól.

Sokan féltették őket, de mégis úgy döntöttek, hogy belevágnak az Ázsia expresszbe. A galériánkból kiderül, hogy mit éltek át pontosan!

Rég túl vagyunk az Ázsia expressz ötödik évadának a forgatásán. Annyi biztos, hogy a műsor szép nézettséget fog hozni a TV2-nek, mivel nagy a rajongás Krausz Gáborért és Mikes Annáért.
Kattints a további képekért!

Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.