Sztárok

Brooke Shields szépségrutinja teljesen ingyen van, mégis zseniális: ennyi a titok

Brooke Shields kamaszlányként robbant be a köztudatba, szépsége pedig pillanatok alatt messzi földön híressé tette őt – s noha már a 60. életévéhez közelít, jól ismert bája semmit sem fakult az idő múlásával.

Remek formában tartja magát

Miután szinte egész életét a reflektorfényben töltötte, Brooke Shields minden bizonnyal sokféle trükköt elsajátított az évek során, melyek abban segítették, hogy megőrizze egészségét és fiatalos kisugárzását – mivel mindössze 11 hónapos korában kezdett modellkedni, és azóta is szupersztár, bátran hihetünk annak, hogy elsajátította a szépségápolás minden csínját-bínját. A színésznő, modell, Broadway-előadóművész és édesanya azonban azt sem tagadja, hogy az önelfogadáshoz vezető út bizony olykor rögös volt, s vele is többször előfordult, hogy nem tudott magabiztosan a tükörbe nézni – az például sokáig zavarta, hogy átlagnál jóval magasabbra nőtt, ráadásul sportos testalkatával is néha kilógott a többiek közül. Mára ezek a dolgok egyáltalán nem foglalkoztatják, sőt: nagyon kiegyensúlyozott viszonyt tart fenn önmagával, amit nem csupán az idő múlásából fakadó bölcsességnek, hanem saját hozzáállásának is köszönhet, no meg persze annak, hogy rendkívül tudatosan éli az életét. Galériánkban eláruljuk, mi a Kék lagúna sztárjának titka!

A most 58 éves Brooke Shields azt mondja, elégedett a testével, de nincs olyan trükk vagy csodadiéta, ami segít neki formában maradni. Egyszerűen sok vizet iszik, rendszeresen edz személyi edzővel, illetve pilates órákat is vesz, emellett viszont nem tagadja meg magától a mindennapi örömöket sem.
Kattints a további képekért!

Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Forrás: Good Housekeeping

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.