Sztárok

Egy elvárása van Károlynak: sosem bocsát meg Harrynek, hacsak nem teszi meg ezt az egy dolgot

Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.

Ennyin múlna az egész

Közismert tény, hogy Harry hercegnek igencsak feszült viszonya van édesapjával, III. Károly királlyal, mióta feleségével közösen négy esztendővel ezelőtt lemondtak kötelezettségeikről, s az Egyesült Államokba költöztek. A dolgok csak még rosszabbra fordultak, mikor a sussexiek saját Netflix-dokumentumfilmjükben bírálták élesen az uralkodó családot, s fogalmaztak meg addig sosem hallott, botrányos vádakat a rokonság egyes tagjait illetően. Aztán mikor év elején kiderült, hogy a király rákos megbetegedésben szenved, a kegyvesztett herceg egyből visszatért szülőhazájába, ám igencsak hűvös fogadtatással kellett szembesülnie, az azóta lezajlott második látogatásán pedig már édesapjával sem találkozott, csupán az anyai ágon lévő rokonaival. Egy királyi szakértő szerint a helyzet könnyen tovább eszkalálódhat, hacsak Harry nem tesz meg egyetlen döntő lépést; részletek a galériában!

Tom Quinn királyi szakértő szerint most még megállítható, hogy a két fél közötti szakadék tovább mélyüljön, ehhez azonban elsősorban Harry hercegre van szükség – pontosabban fel kell hagynia mielőbb egy bizonyos dologgal.
Kattints a további képekért!

Egyesek úgy látják, a látszat ellenére Harry sussexi herceg nagyon is hiányolja a környezetéből bátyját, és fájdalmának olykor a nyilvánosságban is nyomatékot ad.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.