Sztárok

Lélegzetelállító szépség Dwayne Johnson felesége: Lauren 12 évet várt arra, hogy a Szikla feleségül vegye

Dwayne Johnson felesége, a 39 éves Lauren Hashian nemcsak gyönyörű, de végtelenül türelmes asszony is, hiszen képes volt kivárni, amíg híres férje rászánta magát arra, hogy feltegye neki a nagy kérdést.

Nehéz időszakon voltak túl, mikor egymásra találtak

A Black Adam sztárja 1996 óta áll a figyelem középpontjában, miután profi birkózóként hírnévre tett szert. A 2000-es évek elején színészi pályára lépett, és több sikerfilmben is szerepelt, köztük a Halálos Iramban és a Jumanji filmekben. 2006-ban, a Gyerekjáték forgatásán találkozott először Lauren Hashiannal, akkor kezdtek el randevúzni. Dwayne Johnson 2019-ben azt mesélte a WSJ Magazinnak, hogy akkoriban egyikük sem keresett kapcsolatot, ugyanis pont egy nehéz szakításon, illetve váláson voltak túl. A színész alig egy éve vált el első feleségétől, Dany Garcia producertől, - akitől a filmcsillag első lánya, Simone Garcia Johnson született -, ám a sors úgy hozta, hogy egymásba szerettek Hashiannal.

Kíváncsi vagy, mi történt velük ezután?

Kattints a galériára!

Lauren Hashian 1984-ben született Massachusettsben, Sib és Suzanne Hashian lányaként. Két testvére van, a húga Aja és bátyja Adam. Apja a Boston rockegyüttes korábbi dobosa volt, és ezért is szeretett volna Hashian is zenész lenni.
Kattints a további képekért!

A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.

leadkép: Jeff Kravitz/Getty Images, forrás: people.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.