Sztárok

Megőrizte kisfiús sármját a Rendőrakadémia sztárja: így néz ki ma a 65 éves Steve Guttenberg

Steve Guttenberg vitathatatlanul az 1980-as évek egyik nagy sztárja, aki 26 évesen alakította a Rendőrakadémia legszerethetőbb karakterét Carey Mahoney-t. 40 év telt el az első rész óta, de még mindig megismerni az ikonikus színészt!

Carey Mahoney-ként vált híressé

Steve Guttenberg 1978-ban kapta első fontosabb szerepét A brazíliai fiúk című filmben, amit a Másnap című dráma követett. Ám az 1984-es Rendőrakadémia hozta meg neki a hírnevet, aminek a folytatásaiban is szerepelt. Az alapvetően jószívű, tökfej Carey Mahoney-t alakította, aki villámgyorsan belopta magát az emberek szívébe. A következő években Guttenberg olyan kasszasikerekben szerepelt, mint amilyen a Selyemgubó, a Rövidzárlat vagy a Három férfi és egy bébi. Még a 90-es évek elején is dübörgött a karrierje, ám a vége felé elcsitult a Guttenberg-őrület.

Kíváncsi vagy arra, mi történt vele azóta?

Kattints a galériára!

A 90-es években még olyan vígjátékokban láthattuk, mint a Kettőn áll a vásár, a Nagypályások vagy éppen a Casper 2. - Szellemes kezdetek. Aztán a 2000-res évek elején előrukkolt első filmjével, a P.S. Your Cat Is Dead-del, aminek ő volt a rendezője, producere, társforgatókönyvírója és persze a sztárja. Ebben az időszakban már főleg mellékszereplőként tűnt fel filmekben, sorozatokban, illetve különböző showműsorokban - mint például a Dancing with the Stars -, hogy ne tűnjön el teljesen a képernyőről.
Kattints a további képekért!

Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.

Leadkép: Warner Bros./Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.