Sztárok

Sáfrány Emese különleges ajándékot hozott kisfiának Ázsiából - megható, hogy mivel lepte meg

Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta meghívásunkat Sáfrány Emese is, aki többek között azt is elárulta, hogy ő hogyan küzdötte le a szülés utáni depresszióját.

Inspiráló édesanya

Sáfrány Emese egyedülálló édesanyaként rendkívül fontosnak tartja, hogy beszéljünk az anyai kiégésről, és a férfiak is minél többet tudjanak erről a témáról. Elárulta, hogy kisfia, Nolen születése után depressziós volt, és lelkileg nehezen élte meg a változásokat, akkoriban váltak külön gyermeke édesapjával is. Tudta, hogy kisfia miatt erősnek kell maradnia, ezért pszichológushoz és coach-hoz fordult segítségért, valamint elment családállításra is. Szerencsére ma már kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha, kisfiával rengeteg időt tölt és mindig igyekszik valami közös, aktív programot kitalálni Nolennel. Emesét nemsokára láthatjuk a TV2 kaland-realityjében, az Ázsia Expressz-ben, ahol barátnőjével, Béres Anettel küzdenek a 10 millió forintos fődíjért. Elmondta, hogy most először volt ilyen hosszú időre távol kisfiától, aki azzal a feltétellel engedte el, ha hoz neki ajándékba Ázsiából egy rendőrautót. Természetesen Nolen kívánsága teljesült és azóta az esti mesék helyett, mindig izgatottan hallgatja édesanyja ázsiai kalandjainak történetét. Emese egyelőre még keresi a Nagy Őt, de már nyitott egy új szerelemre, és készen áll arra, hogy megérkezzen életébe egy igazi társ.

A Sáfrány Emesével készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.