Sztárok

Ki ez a férfi, akiért megőrül Eva Longoria? - a sikeres üzletember megváltoztatta a színésznő életét

Ami Eva Longoriával és férjével José Bastónnal történt, az szerelem volt második látásra.

Elsőre nem volt meg a szikra

A Született feleségek sztárja és az üzletember útjai kétszer is keresztezték egymást, mielőtt 2013-ban randevúztak volna. Egy közös barát mutatta be őket egymásnak, de a szikrák csak hónapokkal később kaptak lángra.

„Én egy rossz kapcsolatból léptem ki, ő pedig egy kapcsolatból, szóval nem volt kapcsolat" - mondta Longoria 2017-ben. „Tehát kellemesen elbeszélgettünk, de nem volt igazi kapcsolat." - idézte fel az első találkozásukat. Longoria első férje Tyler Christopher színész volt, a második pedig Tony Parker NBA-sztár, akivel 2011-ben váltak el. Gabrielle Solist alakító színésznő azt mondta a people-nek, hogy a Parkertől való válása után egy ideig szándékosan maradt szingli. „Megtanultam, hogy egyedül legyek elégedett” - mondta. - Azt hiszem, erre szükségem volt, hogy készen álljak arra, ami Pepével van.”

A pár hat hónappal később ugyanazon a közös baráton keresztül ismét találkozott, de ezúttal már megvolt a szikra. „Ő volt a legjóképűbb férfi, akit valaha láttam" - tette hozzá a filmcsillag. „Annyira karizmatikus, bájos, édes és vicces volt. Arra gondoltam, ki ez a srác?”

Pontosan ez itt a kérdés, kicsoda José Bastón?

Kattints a galériára!

José “Pepe” Bastón 1968. április 13-án született Mexikóvárosban, és igazából ennyi, ami tudható a gyerekkorát illetően. 2011-ben Latin-Amerika legnagyobb médiavállalata, a Televisa elnöke lett, ami spanyol nyelvű tartalmak, köztük az ikonikus telenovellák és tévéműsorok legfontosabb gyártója. A Hola! szerint Bastón az Univision igazgatótanácsának tagja is volt. 2017-ben távozott elnöki posztjáról a Televisánál, de az elnöki tanács tagja maradt. Azóta producerként és üzletemberként számos tévéműsort és filmet készített. Fantasztikus karrierje ellenére a médiamágnás azután kezdett a címlapokra kerülni, hogy összejött a híres színésznővel.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman a minap egy kivételes elismerésben részesült: az ausztrál színésznő elnyerte az American Film Institute életműdíját, a gálára pedig, ahol a filmsztár tiszteletére gyűlt össze több hollywoodi híresség, Kidmant férje és testvére mellett elkísérte két lánya is.

leadfotó: Arturo Holmes/Getty Images, forrás: people.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.