Sztárok

Égető kérdés foglalkoztatja az internet népét: miért nem mosolyog Victoria Beckham a fotókon?

Már régóta foglalkoztatja a rajongókat, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy ezer éve látták utoljára Victoria Beckham gyönyörű mosolyát.

A megtestesült Mona Lisa

Rendszeresen cikkeznek Victoria Beckhamről. Együtt mutatkoztak a férjével, a fiával, a menyével, partizni volt, megfordult valamilyen étteremben. Sőt, április 17-én töltötte be az 50-et, amit hatalmas bulival ünnepelt meg a londoni Oswald’s nevű luxusklubban. Természetesen a jeles eseményen jelen voltak a Spice Girls egykori tagjai is, meg egy rakat sztár is, mint amilyen Eva Longoria és Tom Cruise. Mondani sem kell, rengeteg kép készült az ünnepeltről!

Egy valami közös mindegyik képen: az egykori popsztárból lett divatguru sosem mosolyog, legfeljebb olyan halványan és sejtelmesen, mint Mona Lisa. Victoria titokzatos hangulata régóta tartja lázban a rajongókat. Egyszer ő maga is bevallotta, hogy mielőtt belevágott volna a divatvilágba, mindig vigyorgott a képeken. Oké, de mi történt azután?

Most minden kiderül!

Kattints a galériára!

Mikor Victoria a Marie Claire-nek adott interjút, maga is bevallotta: amióta elmerült a divat világában, eltűnt a mosolya, és tréfásan az ipart hibáztatta. Elismeri az átalakulást, hogy már az nem egykori Spice Girls, akinek a képeken meg lehetett számolni az összes fogát, hanem kifinomult divatikonná vált: „Ez egy páncél, ami felhúzok” - fejezte ki magát.
Kattints a további képekért!

A River Cafe's Table 4 podcastjában David Beckham elárulta, hogy felesége, Victoria a Spice Girls-korszak óta minden nap ugyanazt az egyfajta ételt eszi. Talán ez a titka annak, hogy a divattervező és üzletasszony közel 50 esztendősen is pont olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt?

leadfotó: Michael Buckner / Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.