Sztárok

Nagyon megváltozott A nevem Earl sztárja - Meg fogsz lepődni azon, mivel keresi a kenyerét manapság az 53 éves Jason Lee

A 2000-res évek elején vált igazán ismertté Jason Lee. Magyarok milliói izgulták végig a délutánokat, csakhogy sikerüljön Earl Hickeynek végre rendeznie a számláját a karmával. Viszont már jó ideje nem a színészet a szenvedélye Leenek.

Hová tűnt Jason Lee?

Talán meg fogsz lepődni rajta, de igaz: Jason Lee profi gördeszkásként indult Orange Countyból, majd a '90-es évek közepén robbant be színészként. Olyan vígjátékokban láthattad, mint a Shop-show, a Comic strip - Képtelen képregény, és a Dogma. A 2000-res években sem volt megállás, mert jött a Szívtiprók, az Esküdni mernék, és drámai alakítást nyújtott az Álomfogók Stephen King-adaptációjában. A későbbi generációk Dave-ként ismerik majd az újraindított Alvin és a Mókusok filmekből, de amivel igazán nagyot és emlékezeteset alkotott az A nevem Earl. Az egyik legjobb szitkom a 2000-res évekből, amiben a karma vezérelte Earl Hickeyt alakítja, aki egy életen át tartó rossz dolgok után jót akar tenni. Ám az 5 évadot megélt sorozatot követően szinte eltűnt a színész, és erre nagyon jó oka is volt.

Kattints a galériára és tudd meg mi történt Jason Leevel!

Bár Lee nem szállt ki teljesen a show-bizniszből (manapság főleg szinkronizál, alkalmankénti cameo-kkal), nyugodtan kijelenthetjük: az elmúlt években elkerülte a reflektorfényt. Legutóbb a 2019-es Jay és Néma Bob Rebootjában volt látható. A The Guardiannal folytatott közelmúltbeli beszélgetése során Lee felfedte, hogy milyen indítékai voltak annak, hogy szünetet tartson a hollywoodi életben.
Kattints a további képekért!

Josh Holloway nők millióit bolondította magába a Lost – Eltűntek című sorozat Sawyereként, vonzó kisugárzásából azonban az idő múlásával sem veszített semmit, sőt: a színész napjaikban is lehengerlően dögös.

leadfotó: NBC/gettyimages, forrás: looper.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.