Sztárok

Gwyneth Paltrow ritkán látott fia már 17 éves: Moses a fiatalkori tükörképe híres apukájának

Gwyneth Paltrow-nak még 2006-ben született fia a Coldplay frontemberétől Chris Martintól, akire döbbenetes hasonlít a hamarosan felnőtt korba lépő Moses.

Gwyneth Paltrownál mindig zajlik az élet

Gwyneth Paltrow az utóbbi években a saját üzletére fókuszál. A Goop életmóddal foglalkozó weboldal alapítójaként és vezérigazgatójaként nem sok ideje marad a színészetre. Időről-időre előszeretettel sokkolja a rajongóit azzal, hogy megvillantja formás testét, vagy bizarr termékeket dob piacra (vagina vagy az orgazmus illatú gyertya), és akkor még nem esett szó a szexualitással foglalkozó Szex, szerelem és ami még kell, valamint Gwyneth Paltrow életmódkísérletei dokumentumfilmjeiről. Sőt már a 2016-os síbalesetéről is készült dokusorozat Gwyneth kontra Terry: A síbalesetper címen, miután Terry Sanderson beperelte a színésznőt, amiért balesetet okozott és cserbenhagyta, de tavaly végül felmentették a Vasember sztárját.

Szóval, nem unalmas Paltrow élete, aki mindeközben igyekszik minél több időt tölteni a családjával. Igaz, ritkán, de néha megoszt egy-egy képet róluk. Például, a kisfiáról készült képnek óriási sikere volt a neten!

Kattints a galériára!

Paltrow még 2003-ban házasodott össze a Coldplay énekesével, Chris Martinnal, és öt hónappal később megszületett a lányuk, Apple Blythe Alison Martin. 2006-ban látta meg a napvilágot fiuk, Moses Bruce Anthony. A pár 11 évvel később elvált. Bár Paltrow és Martin ritkán beszéltek házasságukról, de 2020-ban a Szerelmes Shakespeare színésznője bevallotta a Drew Barrymore Show nézőinek, hogy egy házasság nem mindig „olyan jó, mint amilyennek látszik”. „Bizonyos értelemben a kapcsolatom Chris-szel jobb [most]. Szóval úgy gondolom, hogy jól csináltam. (…) Nagyon szerettem volna, ha a gyerekeimet nem éri trauma, ha lehetséges. Chris és én elköteleztük magunkat, hogy őket helyezzük előtérbe, és ez nehezebb, mint amilyennek látszik." -idézi őt a People. Majd egy 2023-as, januári „Goop” podcast-epizódban azzal viccelődött, hogy a kisgyermekek születése „tönkreteheti” a kapcsolatot.
Kattints a további képekért!

Nők milliói irigykednek Camila Alvesre, nem véletlenül: neki sikerült ugyanis meghódítania a hollywoodi szívtipró, Matthew McConaughey szívét, amivel előtte rengeteg gyönyörű nő próbálkozott már, sikertelenül.

leadkép: Stephane Cardinale – Corbis/ Getty Images, forrás: pagesix.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.