Sztárok

Ő Steve Martin 27 évvel fiatalabb felesége - Romantikus vígjátékba illő volt a megismerkedésük

A valaha volt egyik legjobb komikus, Steve Martin és Anne Stringfield 2007-ben egy meglepetés szertartás keretei között házasodtak össze.

Kerüli a reflektorfényt Steve Martin felesége

A 78 éves Steve Martin a szórakoztatás nagymestere, hiszen olyan klasszikus filmekben szerepelt, mint A három amigó, a Több a soknál, az Örömapa, és napjaink egyik legnépszerűbb sorozatában is játszik, a Gyilkos a házban. De van az életének egy olyan aspektusa, amiről a rajongók keveset tudnak, ami nem más, mint az Anne Stringfield (újság)íróval kötött házassága.

A pár a 2000-es évek közepén ismerkedett meg, amikor Stringfield a The New Yorker tényellenőrzője volt, és végül 2007-ben összeházasodtak. Esküvőjük meglepetés volt a vendégeik és a sajtó számára is.

Az is meglepő volt, amikor Stringfield feltűnt néhány villanás erejéig a STEVE! (Martin) dokumentumfilm 2 részben c. produkciójában. Az egyik jelenetben becsatlakozott kártyázni Martinhoz és a régi barátjához, Martin Shorthoz.

Szóval, ki Steve Martin felesége? Itt van minden, amit tudni lehet Anne Stringfieldről és a színésszel való kapcsolatáról.

Kattints a galériára!

Stringfield a floridai Pensacolában nőtt fel, de a középiskola után Észak-Karolinába költözött, hogy a Davidson College-ba járjon, ahol főiskolai diplomát szerzett. Ahogy arról már szó volt a The New Yorker tényellenőrzőjeként dolgozott. Munkái a Vogue-ban is megjelentek. De ha már a The New Yorkernél járunk, Martin gyakran ír a magazin humor rovatába - és pontosan így ismerkedett meg Stringfielddel. Tényellenőrző munkája során Stringfieldet felkérték, hogy ellenőrizze Martin egyik anyagát, a többi pedig már történelem. „Egy évig beszéltünk telefonon, mielőtt találkoztunk volna" - mondta Martin az AARP-nek 2017-ben.
Kattints a további képekért!

A legendás amerikai színész és rendező tehetségén kívül leginkább magánéletéről hírhedt: egy biztos, ha voltak kétes nőügyei, ha nem, gyermekei a génlottó igazi nyertesei, főleg lánya, a 30 éves dögös Francesca.

leadfotó: Bruce Glikas/Getty Images, forrás: people.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.