Sztárok

Épp a Puskás Aréna-koncert előtt kellett ezt meglépnie? Hihetetlen, mit tett Azahriah barátnője az énekes rajongóival

Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.

Ezen még a tősgyökeres rajongók is felszisszentek

Immár valóban sikerei csúcsára ért a 22 éves zenei előadó, a nagyközönség által csak Azahriahként ismert Baukó Attila. A közkedvelt énekes korábban történelmi jelentőségűként beharangozott - és kétségkívül hatalmas érdeklődés övezte - koncertsorozatot adott a Puskás Arénában, amely - túlzás nélkül állíthatjuk - az év egyik, ha nem a legnagyobb hazai szenzációja volt zenei fronton. Joggal vetődik fel a kérdés: mi árnyékolhatja be a tőrőlmetszett Azahrian-fanatikusok lelkesedését és derűjét egy ilyen fantasztikus eseménysorozaton? Nos, meglepő, de épp a fiatal énekes barátnője, Luna Joanna törte meg a varázslatot: a fiatal szépség döbbenetes lépésre szánt el magát a Puskás Aréna-koncertek küszöbén.

Luna Joanna meglehetősen provokatív posztot tett közzé az Instagram-történetében: a váratlan mém több Azahriah-fanatikusból is őszinte, mélyről jövő haragot váltott ki - írja a Blikk.
Kattints a további képekért!

Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta meghívásunkat Sáfrány Emese is, aki többek között azt is elárulta, hogy ő hogyan küzdötte le a szülés utáni depresszióját.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.