Sztárok

Épp a Puskás Aréna-koncert előtt kellett ezt meglépnie? Hihetetlen, mit tett Azahriah barátnője az énekes rajongóival

Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.

Ezen még a tősgyökeres rajongók is felszisszentek

Immár valóban sikerei csúcsára ért a 22 éves zenei előadó, a nagyközönség által csak Azahriahként ismert Baukó Attila. A közkedvelt énekes korábban történelmi jelentőségűként beharangozott - és kétségkívül hatalmas érdeklődés övezte - koncertsorozatot adott a Puskás Arénában, amely - túlzás nélkül állíthatjuk - az év egyik, ha nem a legnagyobb hazai szenzációja volt zenei fronton. Joggal vetődik fel a kérdés: mi árnyékolhatja be a tőrőlmetszett Azahrian-fanatikusok lelkesedését és derűjét egy ilyen fantasztikus eseménysorozaton? Nos, meglepő, de épp a fiatal énekes barátnője, Luna Joanna törte meg a varázslatot: a fiatal szépség döbbenetes lépésre szánt el magát a Puskás Aréna-koncertek küszöbén.

Luna Joanna meglehetősen provokatív posztot tett közzé az Instagram-történetében: a váratlan mém több Azahriah-fanatikusból is őszinte, mélyről jövő haragot váltott ki - írja a Blikk.
Kattints a további képekért!

Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta meghívásunkat Sáfrány Emese is, aki többek között azt is elárulta, hogy ő hogyan küzdötte le a szülés utáni depresszióját.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a házigazda németektől az Európa-bajnokság A csoportjának szerdai mérkőzésén Stuttgartban. A mérkőzést Hajdú B. István közvetítette.
Sztárok
Egyetlen személy van csupán, akivel Harry herceg úgy érzi, hogy igazán őszinte lehet, sokak meglepetésére ez az illető pedig nem a felesége.
Fashion&Beauty
Gal Gadot alakja négy gyermek után is tökéletes, ami a klasszikus, testhezálló kis fekete ruha csak még jobban kihangsúlyoz.