Sztárok

Rácz Jenő félmeztelen fotóval mutatta meg, mennyire kigyúrta magát a Sztárboxra

A sztárséf már javában készül a Sztárboxos összecsapásra, most félmeztelen fotón mutatta meg fizikai fejlődését.

Visszatér a Sztárbox

A Sztárbox visszatérését nagy izgalommal fogadta az ország. A sztárok összecsapását az RTL-en láthatjuk majd, ahol Ifj. Schobert Norbert, Józan László, Molnár Áron, Rácz Jenő, Istenes Bence, Frohner Fecó, Kállay-Saunders András és Kabát Péter küzdenek majd a férfiak kategóriájában.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik híresség kivel fog összecsapni, azonban sokan közülük már javában készülnek a meccsre. Így van ezzel Rácz Jenő sztárséf is, aki most Dobos Evelinnel közösen osztott meg egy fotót a konditeremből, amin jól látszik, hogy Rácznak sikerült tetemes izomtömeget magára szednie.

Forrás: Instagram Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...