Sztárok

Új életet kezd? Külföldön kapott munkát Krausz Gábor, hatalmas lehetőség ez a sztárséfnek

Úgy fest, Krausz Gábor élete fenekestül felfordult az utóbbi időben. Amellett, hogy megmutathatja tánctudását a nemsokára induló Dancing with the Stars c. műsorban, egy másik nagy lehetőség is bekopogtatott nála.

Hatalmas lehetőség

Krausz Gábort láthatjuk majd a TV2 hamarosan induló Dancing with the Stars c. táncos vetélkedőjének legújabb évadában. Azonban nem ez az egyetlen friss kihívás az életében, ugyanis séfként is kapott egy vissza nem térő lehetőséget. Ő lesz ugyanis egy új szállodalánc executive séfje, azaz önállóan dolgozhatja ki a hely gasztronómiai koncepcióját.

"Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit megismerni, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal" - mondta.
Kattints a további képekért!

Forrás: Bors Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...