Sztárok

Elvéreztek a kőgazdag fiatalok, amikor el kellett mondaniuk a Himnuszt: "Én nem izélek ilyeneket"

Tegnap startolt el a TV2 új reality-je, a Kőgazdag fiatalok, az azonban máris kiderült, hogy a kultúra nem az erősségük.

"Nem, nem tudom a magyar Himnuszt..."

A Kőgazdag fiatalok néhány tehetős fiatal felnőtt gondtalan életét hivatott bemutatni. A TV2 új reality-jének első adásából az máris kiderült, hogy irodalmi felolvasóesteken, de még nemzeti ünnepeken sem gyakran halljuk majd őket szavalni a Himnuszt vagy a Szózatot.

Már az első adás előtt borzolták a kedélyeket a műsorban szereplő fiatalok a nagyzoló kijelentéseikkel, azonban az első adásban még inkább megmutatták, hogy milyenek. A műsor által a nézők minden hétköznap este betekintést nyerhetnek az életükbe.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...