Sztárok

Ördög Nóra: „Még a legharmonikusabb pároknál is eljön az a pont, amikor egy kicsit elpattan a cérna"

Hamarosan indul az Ázsia Expressz negyedik évada, melynek ezúttal is a gyönyörű Ördög Nóra lesz a műsorvezetője.

Kalandos utazás a családdal együtt

Különleges premierhétvégével indul az Ázsia Expressz, mely rendhagyó módon Ázsia helyett ezúttal Latin-Amerika egzotikus tájaira kalauzolja el a nézőket. A versenyzők Mexikó és Guatemala vidékeit fedezik majd fel, a nem mindennapi kihívásokat október 7-től kísérhetjük figyelemmel a TV2-n. A műsor háziasszonya immár negyedik alkalommal is Ördög Nóra lesz, akit ezúttal is elkísért családja erre a kalandokkal teli utazásra. Az idei évad felhozataláról, a különleges utazás előkészületeiről és a műsor legnagyobb megpróbáltatásairól beszélgettünk vele. Az interjúért kattints a videóra!

Idén meglepő módon az Ázsia Expresszben mégsem Ázsia, hanem Amerika lesz az úticél.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...