Sztárok

41 éves korában öngyilkos lett a világhírű énekes, meglepő dolgot találtak boncolási jegyzőkönyvében

A Linkin Park frontembere idén márciusban lett volna 47 éves, ha 2017 júliusában nem dönt úgy, hogy véget vet életének.

Senki sem gondolta volna, hogy így ér véget az élete

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Chester Bennington a világ egyik legkeresettebb és legnépszerűbb zenésze volt, így váratlan és tragikus, valamint korai halála mindenkit egy emberként döbbentett meg 2017. július 20-án. A rajongókat főleg az borzasztotta el, hogy a régóta lelki problémákkal küzdő énekes saját kezével vetett véget az életének, mindössze 41 évesen: Chesterre a reggeli órákban találtak rá holtan a Los Angeles-i otthonában. Mint később kiderült, a sztár saját övével akasztotta fel magát, mert nem tudott megbirkózni démonjaival. Bennington ifjúkorában évekig kábítószer- és alkoholproblémákkal küzdött, mert a gyerekkorában történt fizikai bántalmazás megviselte őt, de azt sem tudta feldolgozni, hogy közeli barátja, Chris Cornell 2017 májusában hasonló módon végzett magával – Chester tragikus öngyilkosságát épp Cornell születésnapján követte el. Boncolási jegyzőkönyvéből azonban ennél több is kiderült a szörnyű nappal kapcsolatban – galériánkban olvashatod a részleteket!

Az együttes frontemberének halála azért is sokkolta az embereket, mert noha mindenki tudta, hogy Chester mentális egészségügyi problémákkal, például depresszióval küzd, ismerősei és családja számára úgy tűnt, hogy az énekes teljesen jól és jó hangulatban volt az öngyilkosságot megelőző napokban, ezért senki sem számított a tragédia bekövetkeztére.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy Károly király bekeményített: az uralkodó pontot akar tenni a Harryvel való kapcsolatának végére, vagy így, vagy úgy.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.