Sztárok

Hegyes Berci: „Megrázod magad, felállsz és mész tovább” - videó

Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars parkettje után az Ázsia Expressz utazós kaland reality műsorában is kipróbálja magát, méghozzá kedvesével, Vágner Fannival.

Neki vágtak az embert próbáló kalandnak

Már nem kell sokat várni, premier hétvégével október 7-én elindul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát; a TV2 szuperprodukciójában ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért. Többek között versenybe száll a Dancing with the Stars profi táncosa, Hegyes Berci és párja, Vágner Fanni, akikkel a kalandreality sajtótájékoztatóján beszélgettünk a tapasztalataikról, az élményeikről, valamint arról, milyen kihívások elé állította a kapcsolatukat a műsor. A teljes interjút az alábbi videóban tekinhteted meg:

Hamarosan indul az Ázsia Expressz negyedik évada, melynek ezúttal is a gyönyörű Ördög Nóra lesz a műsorvezetője.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.