50 évet öregedett a Puskás-Dallos házaspár: elképesztő fotók

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi voltak Friderikusz Sándor első vendégei az Életünk története új évadában.

Időutazáson vettek részt

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, október 9-én elstartolt az RTL Klub csatornáján az Életünk története: az új évadban ismét hat sztárpár és testvérpár ugrik 25, illetve 50 évet előre az időben, mindezt profi maszkmesterek és sminkesek munkájának köszönhetően. A harmadik szériában az eddig megszokott felállás mellett a műsor történetében először vesz részt anya-fia páros is, méghozzá Szinetár Dóra és Lőcsei Márton személyében. Az első epizódban a frissen házasodott Dallos Bogi és Dallos-Puskás Peti repült előre az időben: először 25 évet, majd 50 évet „öregedtek”. Az énekesek a műsor során magánéletükről is meséltek, s azt is elárulták, tervben van-e náluk a gyermekvállalás. További részleteket a galériánkban találsz!

„Beszélünk róla. Most még megéljük ezt az időszakot, hogy összeházasodtunk és megcsináljuk ezt a műsort. Szeretünk most még csak ketten lenni, de fiatalon szeretnék anya lenni. Azt gondolom, hogy pár éven belül” – árulta el Bogi. A The Biebers frontembere is készen áll a családalapításra, s két-három gyereket is szeretne a kedvesétől.
Kattints a további képekért!

A friss házasokkal készült adásról most kikerült egy rövid videó, melyből kiderült, hogy a műsor egy pontján Friderikusz keményen bekérdezett a két énekesnek.

Leadfotó: Instagram/ Puskás-Dallos Bogi

Oldalak