Így hatott a járványhelyzet Szinetár Dóra és Makranczi Zalán házássagára: őszintén meséltek a kapcsolatukról

Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán már kilenc éve boldogok együtt. Gondosan óvják a magánéletüket, néha azonban engednek egy kis bepillantást a mindennapjaikba – most arról is meséltek, hogyan hatott a kapcsolatukra az elmúlt másfél év.

A színpadon is partnerként működnek együtt

A művészházaspár egy színházi próbafolyamat során talált egymásra hosszú évekkel ezelőtt, s azonnal tudták, hogy több van köztük puszta munkakapcsolatnál. 2015-ben álltak oltár elé, s nem sokkal később megszületett közös gyermekük, Benjámin. A szülők azóta is nagy boldogságban élik mindennapjaikat, azonban kifejezetten figyelnek arra, hogy a magánéletüket ne mutassák túlzottan a nyilvánosságnak – sőt, még színpadon sem látni őket gyakran együtt. Ritkán mondanak igent egy-egy felkérésre, ennek pedig egyszerű oka van: míg egyikőjük a színházban játszik, addig a másik otthon vagy a gyerekkel. Persze szeretik a közös munkát is: a színésznő azt mondja, annak ellenére, hogy munkamódszerük teljesen ellentétes, a férje mellett mindig biztonságban érzi magát a színpadon – ritka kivétel, hogy most éppen Fodor Tamás partnereiket újra együtt játszanak a Pulitzer-ügyben a Spinoza Színház falai között.

– Rengeteget beszélgetünk a férjemmel, ha a gyerekek már alszanak, éjszakákon át tudunk eszmét cserélni különböző témákban, és ez a darab erre is nagyon jó lehetőséget adott – mesélte a Best magazinnak Szinetár. A további részleteket megtalálod a galériánkban!

– Ha valaki 19 évesen édesanya lesz, mint én, akkor bizonyos szempontból le kell mondania a spontaneitásról. Onnantól kezdve muszáj az embernek mindent megterveznie. Én a munkámban is mindig kérdezek, előre megtervezek mindent. Úgy érzem, nem engedhetem meg magamnak azt, hogy hibázzak – vallotta be a művésznő. Párja ezzel szemben máshogy működik: Makranczi Zalán sokkal rugalmasabban tudja kezelni a feladatokat – szerinte sokat kell hibázni, míg képes megtalálni egy-egy szituációban a legjobb megoldást.
Kattints a további képekért!

A sikeres színésznő háromszoros édesanya, így ha valaki, ő elég rutint szerzett a témában.

Leadfotó: Facebook

Oldalak