Több mint 20 éves fotó került elő Pataki Zitáról: ennyit változott egykori önmagához képest a népszerű tévés

Magyarország közkedvelt időjárás-jelentője egy különleges poszttal lepte meg az Instagram-követőit.

Nosztalgiázáshoz is tökéletes az Instagram

A közösségi média lehetőséget nyújt a sztároknak ahhoz, hogy kapcsolatot létesítsenek a rajongókkal, bepillantást engedjenek a mindennapjaikba és szebbnél szebb fotókat mutassanak magukról. Az Instagramra sokan tekintenek úgy, mint egy jól összeállított fényképalbumra, melyben mostani és régi fotók is tökéletesen elférnek egymás mellett: éppen ezért nem meglepő, hogy néha egy-egy hírességet elfog a nosztalgia és egy kis időutazásra invitálja a követőket – Ördög Nóra és Nánási Pál például rendszeresen mutatnak magukról több tíz évvel ezelőtt készült felvételeket. Legutóbb az RTL Klub ismert időjárás-jelentője, Pataki Zita is úgy döntött, a szokásos bejegyzéseihez képest most valami ritkasággal jelentkezik a közösségi oldalán, melyen egyébként már több mint 36 ezer főre nőtt a követőtábora. Zita többek között azért is számít népszerűnek a magyar műsorvezetők között, mert mindig őszintén beszél az életében felmerülő problémákról és nehézségekről: mint ismert, férjével, Szárnyas Attila informatikussal a tíz sikertelen lombikjukról is kendőzetlenül meséltek, sőt, az időjárás-jelentő nemrég arról is lerántotta a leplet, hogy bőrrák miatt kellett műteni. Most azonban sokkal vidámabb tartalommal készült a rajongóinak, hiszen feltöltött magáról egy képet, mely még a kilencvenes években készült róla.

Érdekel, hogyan festett régen Pataki Zita? Lapozz!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.