Újabb részletek derültek ki: ezt mondta a rosszindulatú daganatáról Pataki Zita

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a népszerű időjósról kiderült, hogy hamarosan rákkal műtik – erről beszélt részletesebben most Pataki Zita.

Őt is meglepetésként érte

Mint ismert, Zita számára elengedhetetlen fontosságú az egészség, ezért mindent meg is tesz annak érdekében, hogy megőrizze azt – a sportolás és a tudatos táplálkozás mellett például a szűréseket sem hanyagolja el; éppen így derült ki, hogy egy anyajegy miatt műteni kell.

– Azért mondom mindenkinek, hogy az anyajegyszűrés mennyire fontos, mert sokan nem tudják – fogalmazott az időjós, akinek az orrán van egy basalioma. – Szeptemberben azt onnan le kell műteni, hiszen egyébként az egy rákos daganat, csak nem terjed el, ennyiben jó – tette hozzá. Zita emiatt fokozottan figyel a fényvédelemre, nem megy napra és krémekkel igyekszik óvni a bőrét. Az időjóst ezért is lepte meg a diagnózis, hiszen korábban is ügyelt arra, hogy erős fényvédővel védekezzen a Nap káros sugarai ellen – ám az orvosa elmondta neki, hogy „a bőr bizony emlékszik és ehhez elég egy régi leégés”.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2