Sztárok

Pierce Brosnan elárulta, kit látna szívesen James Bond szerepében - a rajongókat máris feltüzelték a színész szavai

Brosnan - aki a kilencvenes években maga is felölthette a 007-es ügynök legendás szmokingját - egy kissé túlkoros, de mostanában rendkívül felkapott színésznek adná a szerepet.

Ki lesz a következő James Bond?

Az elmúlt 60 évben rengeteg színészből faragott A-kategóriás szupersztárt James Bond ikonikus szerepe: Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan és Daniel Craig is úgy tudott a hollywoodi fősodorba kerülni, hogy mindannyian felöltötték a kifogástalan stílusú, sármos szuperkém ikonikus szmokingját. Craig utoljára a Nincs idő meghalni (2021) című filmben bújt a páratlanul gazdag popkulturális múlttal rendelkező figura bőrébe, és azóta is hétpecsétes titoknak számít, hogy melyik színész veheti át a stafétabotot az 56 éves brit filmcsillagtól. A témával kapcsolatban most az a Pierce Brosnan fejtette ki a véleményét, aki először az 1995-ös Aranyszemben, majd még három további folytatásban bújhatott Ian Fleming világhírű regényhősének bőrébe.

Brosnan azt a Cillian Murphy-t szeretné látni James Bond szerepében, aki épp most kapta meg élete első Oscar-díját Christopher Nolan Oppenheimerjének főszerepéért.
Kattints a további képekért!

Brosnan és Keely Shaye Smith 1994-ben, tehát csaknem 30 évvel ezelőtt találkozott először. A két híresség azonnal egymásba szeretett, 2001-ben össze is házasodtak, s fütyülnek azokra, akik Keely túlsúlyán élcelődnek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.