Lebukott a száguldozó magyar sztár: ő maga posztolta ki, mennyivel hajt éppen az autópályán

G.w.M és L.L. Junior már belefutott egy ilyenbe. Most egy újabb sztár posztolta ki, hogy mennyivel lépi éppen túl a sebességhatárt.

Nem vette észre, hogy az is látszik a képen, hogy mennyivel száguldozik épp

A törvény szerint az egyes járművekkel - ha a rendelet másként nem rendelkezik - legfeljebb a következő sebességgel szabad közlekedni.

Személygépkocsival, motorkerékpárral, valamint 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival: autópályán 130 km/óra, autóúton 110 km/óra, lakott területen kívül egyéb úton 90 km/óra, míg lakott területen 50 km/óra.

Biztosan sokan emlékezhetnek, hogy anno G.w.M és L.L. Junior alaposan étlépték a sebességhatárt a Petőfi hídon. Most egy újabb sztár tette ki véletlenül, hogy szabálytalanságot követ el.

Nem újdonság, hogy a sztárok belefutnak abba, hogy túllépik a sebességhatárt. Ez bárkivel előfordul, csak ezt ilyenkor nem kellene dokumentálni videóval, vagy fotóval.
Kattints a további képekért!

Lecsap a rendőrség a gyorshajtókra, ráadásul elég sok trafiboxot készülnek bevetni. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nyilvánosságra is hozta, mire kell számítani.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...