Madonna véletlenül beszólt egy kerekesszékesnek, aztán nem győzött bocsánatot kérni

Madonna hamar észrevette a hibáját, de az elején még áradt belőle az arrogancia. A saját koncertjén futott bele a bakiba.

Az énekesnő botrányai közel persze ez még kisebbnek mondható

Madonna „Celebration” című, 2009-es válogatásalbuma 2024.március 1-étől újra a boltok polcaira került. A kiadvány nemcsak a kritikusok elismerését vívta ki, hanem felhívta a figyelmet az amerikai énekes-dalszerző kiterjedt dalgyűjteményére is.

Az album a listák élén debütált Belgiumban, Kanadában, Írországban, Olaszországban, Mexikóban és az Egyesült Királyságban egyaránt. Utóbbiban ezzel Madonna felvette a versenyt Elvis Presley-vel a legtöbb No.1 lemezzel rendelkező szólóelőadójaként.

A popdíva jelenleg is koncertezik azonos névre keresztelt világkörüli turnéja keretén belül, mely tavaly indult útnak Londonban és egész Európát végigjárva jelenleg Észak-Amerikában dübörög. Az énekesnő bele is futott egy bakiba, amin nagyot néztek a rajongók. A galériánkból kiderül, hogy mi volt ez!

Madonna egy súlyos bakiba szaladt bele a koncertjén, de mindenki tudja, hogy olykor szokott érdekes dolgokat produkálni nem csak az életben, hanem a színpadon is.
Kattints a további képekért!

Bár Rocco-ra sok nő szeretné kivetni a hálóját, a művész beállítottságú, jóképű fiatal szíve egy ideje már foglalt.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!