Sztárok

Pierce Brosnan 69 évesen is szívdöglesztő: két dögös fiával pózolt a színész, lehetetlen eldönteni, melyikük a szexibb

Pierce Brosnan több évtizede a nők álma már még akkor is, ha a színész szíve igen régóta foglalt – egy biztos, a mozicsillag sármját két fia is örökölte, akikkel Pierce most közös címlapfotózást is vállalt, a végeredmény pedig a legjobb bizonyíték arra, hogy Dylan és Paris a génlottó nyertesei.

Apa-fia fotózás

Pierce Brosnan neve valószínűleg egy nő számára sem ismeretlen, hiszen az ír-amerikai származású színészt megannyi sikerfilmben láthattuk már – 1994-ben ő lett az ötödik színész, aki eljátszhatta James Bondot a filmvásznon, de a Bond-korszak után feltűnt a Mamma Mia!, a Szellemíró és a November Man című filmekben is. Egy biztos: a mozirajongóknál csak a nők szeretik jobban a sármos színészt, hiszen Pierce nem csupán elképesztően tehetséges, de még 69 évesen is szívdöglesztő pasi, akiért a mai napig rajonganak a gyengébbik nem képviselői. Nos, Brosnan nekik is örömet okozott legújabb fotósorozatával, ahol két fiával, Dylannal és Parissel együtt kapták őt lencsevégre, a képek pedig remek bizonyítékai annak, hogy a Brosnan-családban a jó gének előszeretettel öröklődnek, hiszen a színész mindkét fia elképesztően helyes férfivá érett. Galériánkban mutatjuk!

Pierce Brosnant senkinek sem kell bemutatni: a színész szerencsére alig változott az évek alatt, sármja pedig az idő múlásával is megmaradt, még mindig az egyik legvonzóbb sztárként tartják őt számon.
Kattints a további képekért!

A kilencvenes évek James Bondja a mai napig rajongva imádja feleségét, és egyáltalán nem bánja, hogy szerelmére házasságuk alatt felszaladtak a plusz kilók.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kiderült, mitől válhatott olyan kegyetlen szörnyeteggé a diktátor, mint amilyennek a világ megismerte őt.
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.