Sztárok

Pierce Brosnan 69 évesen is szívdöglesztő: két dögös fiával pózolt a színész, lehetetlen eldönteni, melyikük a szexibb

Pierce Brosnan több évtizede a nők álma már még akkor is, ha a színész szíve igen régóta foglalt – egy biztos, a mozicsillag sármját két fia is örökölte, akikkel Pierce most közös címlapfotózást is vállalt, a végeredmény pedig a legjobb bizonyíték arra, hogy Dylan és Paris a génlottó nyertesei.

Apa-fia fotózás

Pierce Brosnan neve valószínűleg egy nő számára sem ismeretlen, hiszen az ír-amerikai származású színészt megannyi sikerfilmben láthattuk már – 1994-ben ő lett az ötödik színész, aki eljátszhatta James Bondot a filmvásznon, de a Bond-korszak után feltűnt a Mamma Mia!, a Szellemíró és a November Man című filmekben is. Egy biztos: a mozirajongóknál csak a nők szeretik jobban a sármos színészt, hiszen Pierce nem csupán elképesztően tehetséges, de még 69 évesen is szívdöglesztő pasi, akiért a mai napig rajonganak a gyengébbik nem képviselői. Nos, Brosnan nekik is örömet okozott legújabb fotósorozatával, ahol két fiával, Dylannal és Parissel együtt kapták őt lencsevégre, a képek pedig remek bizonyítékai annak, hogy a Brosnan-családban a jó gének előszeretettel öröklődnek, hiszen a színész mindkét fia elképesztően helyes férfivá érett. Galériánkban mutatjuk!

Pierce Brosnant senkinek sem kell bemutatni: a színész szerencsére alig változott az évek alatt, sármja pedig az idő múlásával is megmaradt, még mindig az egyik legvonzóbb sztárként tartják őt számon.
Kattints a további képekért!

A kilencvenes évek James Bondja a mai napig rajongva imádja feleségét, és egyáltalán nem bánja, hogy szerelmére házasságuk alatt felszaladtak a plusz kilók.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok