Sztárok

Akár az ikertestvérek: Béres Alexandra le sem tagadhatná nagylányát, Panna megszólalásig hasonlít a fitneszedzőre – fotók

Béres Alexandra két bájos kislány büszke édesanyja: nagyobbik gyermeke, a 12 éves Panna mostanra csodaszép kamasszá cseperedett, ráadásul kiköpött mása az édesanyjának.

Egymás tükörképei lehetnének

Béres Alexandrát senkinek sem kell bemutatni, hiszen hazánk egyik legismertebb fitneszedzőjéről van szó: hatévesen kezdett sportolni, s már egészen fiatalon élvonalbeli ritmikus sportgimnasztika versenyző volt. Legelső kiemelkedő eredményét 1994-ben, 18 esztendős korában érte el, majd elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet, a következő évben pedig az Európa, majd a Fitnesz Világbajnokság győztese lett. Noha akkoriban ez a sportág hazánkban még gyerekcipőben járt, a magyar közönség azonnal felfigyelt a fiatal és tehetséges sportolónőre, aki nemcsak az eredményeivel, hanem bájos kisugárzásával is sokakat elbűvölt, valamint meggyőzött arról, hogy érdemes több időt és figyelmet szentelni az egészségnek. 1996-ban már tévéműsorban is szerepelt, ahol a felnőttek mellett a legkisebbek felé is közvetítette a sport szeretetét – mindeközben első helyezést ért el a Fitnesz Világ- és Magyar bajnokságon, néhány évvel később pedig ismét magyar bajnok lett, sőt az európai bajnoki címet is elnyerte. Azóta több márka reklámarcaként találkozhatunk vele a tévében, magazinokban, valamint az interneten is, főleg a hivatalos Instagram-oldalán, ahol ma már több mint 70 ezer főt számlál a követőtábora. Alexandra azonban nemcsak a munkájával és a sporttal kapcsolatban posztol a rajongóinak, ugyanis olykor bepillantást enged a magánéletébe, valamint a családja mindennapjaiba – sőt, gyakran mutatja meg a lányait is, akik közül a nagyobbik egyre jobban hasonlít rá, lassan alig lehet őket megkülönböztetni. Galériánkban megmutatjuk, milyen bájos kamaszlánnyá cseperedett a 12 éves Panna:

Béres Alexandra a sikeres karrierje mellett a családalapításról sem mondott le: 1996-ban férjhez ment Barna Krisztián fotóshoz, aki mellett azóta is kitart jóban-rosszban. 2009. októberében született meg első kislányuk, Panna, majd öt évvel később, szintén októberben világra jött második gyermekük, Flóra.
Kattints a további képekért!

A kis Eva Rose napról-napra elragadóbb, így gyakorlatilag már most nem kérdés, hogy Mihalik Enikő lánya örökölte anyja szépségét.

Leadfotó: Instagram/ beresalexandra_hivatalos

Oldalak

Sztárok