Testvérével való feszült viszonyáról vallott Peller Mariann: ezért volt irigy a műsorvezető nővérére, Annára

Peller Mariann Volosinovszki György podcastjában beszélt többek között a hitéről, az ars poeticájáról, valamint az anyaság és karrier kapcsolatáról, félelmeiről és arról is, miért volt irigy nővérére, Peller Annára

Szokatlan szokásáról vallott

Nem hisz a véletlenekben és nem fél kimutatni érzelmeit Peller Mariann televíziós és rádiós műsorvezető. Az Arccal a csúcsra című podcast debütáló adásában ismét megmutatta sokoldalúságát, hiszen amellett, hogy a képernyőn és az éterben alkot, könyvet ír és szerelemprojektként videósorozatot készít a lélekről. „Anno szélsőségesnek tartottak az egyetemi tanáraim, még Bárdos András és Máté Kriszta is. Úgy gondolták, hogy bizonyos dolgokat le kell nyesegetni, azonban úgy érzem, a vadhajtásaim végül ágakká nőtték ki magukat az évek során. Ilyen vadhajtás például, hogy sok vagyok. Nem tudom visszafogni magam, jólesik áradni és árasztani az érzelmeimet – ez a küldetésem része lehet” – kezdte a televíziós műsorvezető, aki szerint a magyar társadalomra jellemző az érzelmek visszafogása, a szélsőséges érzelmi megnyilvánulások elfojtása. És hogy miért alakult ki benne testvérével szemben egyfajta feszültség? Galériánkból kiderül!

Mariann saját bevallása szerint nem tudja magát kívülről nézni, analizáló típus. „Folyamatosan ketten vagyok, ha nem többen éppen, és ez nagyon durva. Néhány éve esett le, hogy így működöm, mert ez eddig természetes volt. Például furcsán néznek rám ismerősök, ha megkérdezem, hogy szoktak-e magukkal beszélgetni. Persze vannak barátaim, akik hasonlóak hozzám. Jó tudatában lenni folyamatosan, hogy mit miért csinálok. Miért örülök valaminek” – fejtette ki.
Kattints a további képekért!

Peller Mariannt szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz, amely kiemelt szerepet kap nagy népszerűségnek örvendő könyveiben is.

Leadfotó: Facebook/pellermariannmusorvezeto

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...