Mellbevágó felismerés: így tudta meg Bereményi Géza, hogy Pásztor Anna nem az ő lánya

A Kossuth-díjas író és az Anna and the Barbies énekesnője között nincs vérségi kapcsolat, mégis szoros kötelék alakult ki köztük az elmúlt évtizedek során.

Felkavarodott a múlt a beszélgetős műsorban

Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában legutóbb Bereményi Géza Kossuth- és Balázs Béla-díjas írót, a Nemzet Művészét látta vendégül. A filmrendezőként is ismertté vált 76 éves művész nem csupán szakmai munkásságáról beszélt az egyórás interjú során, de magánéletének számos izgalmas aspektusára is kitért. Szót ejtett például arról, milyen kapcsolat is fűzi a 49 éves Pásztor Annához, az Anna and the Barbies közismert énekesnőjéhez. A nagyközönség sokáig úgy tudta, hogy Bereményi Pásztor Anna édesapja, az író viszont Kadarkai Endrének bevallotta: nem fűzi vérségi kapcsolat az előadóművészhez.

Elmondta, hogy Pásztor Anna édesanyjával egy idő után megromlott a viszonya, a szerelmesek szakítottak, majd bizonyos idő elteltével újra találkoztak, hogy - miként Bereményi fogalmazott - "felelevenítsék a régi dolgokat". Később kiderült, hogy a nő gyermeket hordott a szíve alatt. Bereményi a nevére vette a kicsit - Pásztor Annát -, majd eltelt 18 esztendő, s Anna édesanyja és akkori partnere - akinek az énekesnő ma is a nevét viseli - jelezték Bereményi felé, szeretnék, ha a férfi a nevére vehetné a lányt. Az író nem állt kötélnek, mondván, Anna az ő lánya. Pár év múlva viszont kiderült, hogy a Kossuth-díjas legenda tévedett.

Lapozz, a történet legnagyobb csavara csak most jön!

Oldalak

  • 1
  • 2