Sztárok

Faképnél hagyta barátnőjét a hollywoodi filmsztár, miután a nő teherbe esett: teljesen felszívódott

Amikor Owen Wilson megtudta, hogy egykori párja állapotos lett tőle, hallani sem akart az apaságról – inkább úgy döntött, hogy elhagyja a nőt.

Minden kapcsolatot megszakított vele

Owen Wilson nevét hazánkban is jól ismeri mindenki, hiszen olyan nagysikerű mozifilmekben bizonyította be a tehetségét, mint az Apádra ütök, az Éjszaka a múzeumban és a Marley meg én. A színész gyakran alakítja a vásznon a szeretnivaló családapa szerepét, ami úgy tűnhet, hogy a való életben sem áll távol tőle, ugyanis van két fia, akikkel szoros kapcsolatot ápol. Igazság szerint azonban közel sem olyan családcentrikus, mint azt elsőre gondolnánk, legkisebb gyermekét ugyanis születése óta nagy ívben kerüli. És ez még nem minden: miután megtudta, hogy háromszor édesapa lesz, minden eszközt bevetett, hogy soha többé ne kelljen kapcsolatba lépnie a nővel, aki a kislányát hordta a szíve alatt. Részletek a galériában!

Noha Owen Wilson sosem volt házas, három gyermekének három különböző nő adott életet. Egykori barátnője, Varunie Vongsvirates 2018-ban lett állapotos, és amikor közölte az örömhírt a színésszel, olyan reakciót kapott, amire egyáltalán nem volt felkészülve.
Kattints a további képekért!

Az apasági per lezárulása óta ez volt az első alkalom.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.