Sztárok

Faképnél hagyta barátnőjét a hollywoodi filmsztár, miután a nő teherbe esett: teljesen felszívódott

Amikor Owen Wilson megtudta, hogy egykori párja állapotos lett tőle, hallani sem akart az apaságról – inkább úgy döntött, hogy elhagyja a nőt.

Minden kapcsolatot megszakított vele

Owen Wilson nevét hazánkban is jól ismeri mindenki, hiszen olyan nagysikerű mozifilmekben bizonyította be a tehetségét, mint az Apádra ütök, az Éjszaka a múzeumban és a Marley meg én. A színész gyakran alakítja a vásznon a szeretnivaló családapa szerepét, ami úgy tűnhet, hogy a való életben sem áll távol tőle, ugyanis van két fia, akikkel szoros kapcsolatot ápol. Igazság szerint azonban közel sem olyan családcentrikus, mint azt elsőre gondolnánk, legkisebb gyermekét ugyanis születése óta nagy ívben kerüli. És ez még nem minden: miután megtudta, hogy háromszor édesapa lesz, minden eszközt bevetett, hogy soha többé ne kelljen kapcsolatba lépnie a nővel, aki a kislányát hordta a szíve alatt. Részletek a galériában!

Noha Owen Wilson sosem volt házas, három gyermekének három különböző nő adott életet. Egykori barátnője, Varunie Vongsvirates 2018-ban lett állapotos, és amikor közölte az örömhírt a színésszel, olyan reakciót kapott, amire egyáltalán nem volt felkészülve.
Kattints a további képekért!

Az apasági per lezárulása óta ez volt az első alkalom.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.