Sztárok

Megrendítő őszinteséggel mesélt családi múltjáról Liptai Claudia: teljesen összetört, amikor 16 éves korában édesanyja elköltözött otthonról

A híresség 16 esztendős volt, amikor szülei házassága zátonyra futott. Édesanyja e ponton merész döntést hozott: összecsomagolt, és elköltözött otthonról, a majdani színésznőt pedig otthagyta erőszakos természetű, alkoholista apjával.

Tizenévesen megjárta a poklok poklát

Liptai Claudia mindig is szoros viszonyt ápolt édesanyjával, aki 2010-ben távozott az élők sorából. Anya és lánya a mindennapokban úgy viselkedtek, akár a legjobb barátnők: semmilyen titkuk nem volt egymás előtt, ragyogóan működött közöttük a kommunikáció, s voltaképpen nem is (csak) szülő-gyermek viszony, hanem egyfajta meghitt cinkosság is összefűzte őket. A színész-műsorvezető nemrégiben Almási Kittinek mesélt arról, hogy a kapcsolatukban ennek ellenére hullámvölgyek is akadtak. Liptai Claudia épp tinédzseréveinek közepén járt, amikor szülei házassága súlyos válságba került. A majdani színésznő 16 esztendős volt, amikor édesanyja úgy döntött: összepakol, és elköltözik közös otthonukból, magára hagyva lányát annak erőszakos természetű, alkoholista apjával.

"Tizenhat éves koromig voltak együtt az szüleim. Nem véletlen, hogy a gimis időszakomra tehető a legrosszabb időszakom. Tizenhat voltam, amikor anyu elköltözött és otthagyott engem... És ez egy nehéz ügy" - árulta el a híresség Almási Kitti A TE döntésed című beszélgetéssorozatának legújabb fejezetében.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!