Sztárok

Kis híján repülőgépbaleset áldozata lett Görög Zita: a modell elárulta, hányszor randevúzott már a halállal

A csinos híresség egy gondolatébresztő Instagram-bejegyzésében mesélte el: tulajdonképpen a vakvéletlennek köszönhető, hogy még mindig az élők sorában van.

"Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén-tengeren"

A nagyközönség nem is hinné, de Görög Zita, a 43 esztendős magyar modell számtalanszor farkasszemet nézett már a halállal. A híresség egy friss Instagram-bejegyzésében egyszerre izgalmas és megrendítő lajstromot készített azokról a veszélyes helyzetekről, melyekbe az elmúlt évek, évtizedek során belecsöppent. Számos esetben tényleg csak egy hajszálon múlott az élete, de a sorsnak (vagy a véletlennek?) köszönhetően végül mindig megmenekült. Görög Zitát nemrégiben a hajnali ködben, a Büszkebiobirtok lámái között kapták lencsevégre, a nem mindennapi fotózási helyszín pedig a modell eszébe juttatta azokat a rázós szituációkat, amiket csodával határos módon sikerült túlélnie a múltban.

"Ez inkább vicces volt, de voltak igazán veszélyes szituk is, amitől megmentett a Sors! Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén-tengeren, csúsztam meg a Grand Canyon szikláin, de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam buszrobbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotelszobámból" - sorolta fel életének legdrámaibb pillanatait Görög Zita.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!