Sztárok

Kolléganőjéért hagyta el a családját Ewan McGregor, most titokban összeházasodtak

Nem sokat hallani a sztárpár magánéletének részleteiről. Közös gyermekük is a legnagyobb titokban született meg, ahogy az esküvőjükről is csak utólag szereztünk tudomást.

Összeházasodott Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead

Ewan McGregor és felesége, Eve Mavrakis házassága 22 év és négy közös lányuk születése után, 2017-ben végződött válással. Alig három hónappal később a lesifotósoknak igencsak bensőséges pillanatokban sikerült lekapniuk a színészt, a félreérthetetlen képek, amelyeken McGregor a Fargóban vele együtt játszó, amúgy szintén még házas Mary Elizabeth Winsteaddel együtt szerepelt, elárasztották a világsajtót. A dolog pikantériája, hogy a színész családja is a csókolózós képek révén szerzett tudomást a kapcsolatról.

Akármilyen botrányosan indult, a páros azóta is együtt van, tavaly nyáron ráadásul megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú, akit Laurie-nak kereszteltek. A People most arról ír, hogy az 51 éves színész és 37 esztendős kedvese a múlt hétvégén az esküvőt is megtartották. A bensőséges ceremónián csak a szűk család és a legjobb barátok vettek részt. Mivel a pár nagy rajongója a kültéri programoknak és időtöltésnek, a lagzi is ebben a szellemben zajlott, ami a helyszín kiválasztásban és a felszolgált, organikus farmról származó ételekben is megmutatkozott.

Michelle Pfeiffert hatszor választották a világ legszebbjei közé, de nemcsak külseje, hanem tehetsége miatt is méltán számít Hollywood egyik legnagyobb csillagának.

Leadfotó: Jon Kopaloff/Getty Images for GreenSlate

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.