Sztárok

Óriási fordulat Madeleine McCann ügyében: egy férfi állítja, tudja, hol és ki temette el a kislányt

Madeleine McCann ügye immáron 15. éve tartja lázban az egész világot: bár ez idő alatt rengeteg potenciális elrabló neve felmerült már, most egy konkrét gyanúsítottat is megneveztek a hatóságok, egy látó pedig azt állítja, tudja hol temették el a kislányt.

Vajon megtalálják őt valaha?

Idén május 3-án lesz 15 éve annak, hogy a brit kislány, Madeleine McCann nemsokkal negyedik születésnapja előtt eltűnt a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából, ahol szüleivel és testvérével nyaralt. Szülei állítása szerint a kis Maddie kétéves testvérével aludt az apartmanjuk földszinti hálószobájában, míg ők barátaikkal 120 méterre egy étteremben ettek. A hatóságok úgy gondolják, Madeleine-t elrabolták, a nyomozók egy része szerint azonban a kislány még azelőtt meghalt a szobában, mielőtt elvitték onnan. Kezdetben a szülőket gyanúsították, miután megtalálták Maddie vérnyomait egy kocsiban, amit édesanyja és édesapja 25 nappal kislányuk eltűnése után béreltek, ám az évek alatt Kate és Gerry McCannt tisztázták a vádak alól. Madeleine idén, május 12-én lenne 19 éves, ám egyelőre még mindig nem tudni, hogy a lány él-e vagy sem, de a hatóságok szerint az utóbbira csak nagyon csekély esély van – az évek alatt felmerült már, hogy Maddie-t két orosz rabolhatta el, de többen úgy gondolják, látni vélték őt Portugália környékén, így egy minimális esély van arra, hogy a lány él. Most azonban a rendőrség talán olyan jelentőségű nyomra bukkant, melynek segítségével megoldódhat a 15 éve húzódó úgy: a hatóságok a szülők megvádolása óta most először új gyanúsítottat neveztek meg, egy látó pedig, aki már többször is segített a rendőrségnek – idén már négy eltűnt személy ügyét oldotta meg – azt állítja, tudja hol van pontosan eltemetve a kislány.

Maddie-val kapcsolatban évről-évre új információk látnak napvilágot: 2020-ban például nagy port kavart az eset, miszerint egy portugáliai nő állítólag élve látta Madeleine-t. A tanú szerint a lány egy német családdal él Algarve közelében, mindössze 40 mérföldre onnan, ahonnan lassan 15 éve eltűnt. A nő vallomásában elmondta, hogy 2020-ban öt éve volt annak, hogy látta a mostanra már felnőtt Maddie-t, akit a jobb szemében lévő jellegzetes foltról ismert fel.
Kattints a további képekért!

Nem sokat hallani a sztárpár magánéletének részleteiről. Közös gyermekük is a legnagyobb titokban született meg, ahogy az esküvőjükről is csak utólag szereztünk tudomást.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rák úgy érzi, összefogott ellene a környezete. Napi horoszkóp!
Sztárok
Buster Keaton az amerikai némafilmkorszak neves és meghatározó képviselője volt, a hangosfilm bevezetése miatt azonban színészi pályafutása hamar megbicsaklott. Élete utolsó évei méltatlan...