Sztárok

Elhagyta a családját a kolléganőjéért, most titokban gyereke született Ewan McGregornak

Felesége háta mögött kavart össze egy filmbeli partnerével, akivel most megszületett a közös gyerekük. A színész ötödször lett apa.

Titkos viszonyból lett szerelem

Ewan McGregor és felesége, Eve Mavrakis házassága 22 év és négy közös lányuk születése után, 2017-ben végződött válással. Alig három hónappal később a sajtóban félreérthetetlen képek jelentek meg, amelyeken McGregor a Fargóban vele együtt játszó, amúgy szintén még házas Mary Elizabeth Winsteadet ábrázolták, igencsak bensőséges pillanatokban. A dolog pikantériája, hogy a színész családja is a csókolózós képek révén szerzett tudomást a kapcsolatról.

McGregor egyik lánya, Clara nyilvánosan is nemtetszését nyilvánította ki apja hűtlenségét illetően, az Instagram-oldalán illette apja szeretőjét nem túl szép jelzőkkel. Egy évvel később úgy tűnt, valamennyire rendeződött a viszony köztük, Clara ugyanis belátta, hogy nem a legérettebb módon reagálta le a szituációt, de mérges és felháborodott volt.

Ráadásul a szerelmi kapcsolat tartósnak bizonyult, a színész és kedvese ugyanis nemrég első közös gyermeküket köszönthették, az örömhírről pedig nem is akárki adott hírt.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.