Sztárok

Gyászolnak Obamáék, családjuk szeretett tagját veszítették el

Barack és Michelle Obama a közösségi oldalaikon jelentették be a szomorú hírt, hogy Bo Obama feladta a rák elleni harcot.

Elhunyt Obamáék kutyája

Minden gazdi tudja, hogy egy kutyus hamar a család tagjává válik, és egy hű négylábú társ elvesztése óriási fájdalmat okoz. Így volt ezzel a volt amerikai elnök, Barack Obama családja is a minap, hiszen több mint egy évtized után el kellett búcsúzniuk egyik kedvencüktől. A Bo nevet viselő portugál vízikutya nem sokkal azelőtt került hozzájuk, hogy az ex-elnök megkezdte az első ciklusát a Fehér Házban. A kutya egyfajta kárpótlás volt a házaspár lányainak, amiért végig csinálták a kampánykörutat a szüleikkel – ennél persze sokkal több; barát és családtag lett belőle. Annyira megszerették, hogy 2013-ban csatlakozott mellé Sunny.

Barack és Michelle a közösségi oldalaikon emlékeztek meg szombaton kedvencük elvesztéséről.

Nehéz nap ez a családunk számára. Elbúcsúztunk az egyik legjobb barátunktól, a Bo nevet viselő kutyánktól, aki rákkal küzdött.

A 2008-as kampánykörút során megígértük a lányainknak, hogy kapnak egy kiskutyát a választás után. Akkoriban úgy gondoltuk, Bo nekik nyújt majd társaságot, nem hittük volna, hogy ilyen sokat fog jelenteni mindannyiunknak.

Bo több mint tíz évig jelentett állandó és megnyugtató jelenlétet az életünkben. Ott volt, amikor a lányok hazaértek a suliból, és farokcsóválva köszöntötte őket. Ott volt, amikor Baracknak és nekem egy kis szünetre volt szükségünk, sétálgatva az irodáink között, mintha az övé lenne a hely, a fogai között egy labdát szorongatva. Ott volt, amikor az elnöki különgéppel utaztunk, amikor tízezrek érkeztek a Fehér Házban megrendezett húsvéti tojás-keresésre, és amikor éppen a Pápa látogatott meg minket. És amikor lelassult az életünk, ő akkor is ott volt, segített nekünk egyetemre küldeni a lányokat, és megszokni, hogy üresen maradt utánuk a fészkünk.

Ennek az elmúlt évnek, mikor mindenki otthon maradt a pandémia miatt, senki nem örült annyira, mint Bo. A kedvenc emberei újra egy fedél alatt voltak, épp úgy, mint az első nap, mikor hozzánk került. Örökké hálás leszek, amiért Bo és a lányok ennyi időt tölthettek el együtt az utolsó időszakban.

A családunknak nagyon fog hiányozni Bo. Köszönetet mondunk, amiért ilyen örömökkel teli életet élhetett, tele ölelésekkel, játékkal és kanapén töltött estékkel.

Tudjuk azt is, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik törődtek vele, és köszönjük az összes szeretetet, amit neki mutattatok az elmólt évek során. Ma öleljétek meg a négylábú családtagjaitokat egy kicsit szorosabban, és vakarjátok meg a hasát a kedvünkért” – emlékezett meg Michelle Obama az Instagram-oldalán.

Ma a családunk elvesztette egy igazi barátját és hű társát. Bo több mint egy évtizeden át boldogított minket jelenlétével. Örömmel jött hozzánk a jó napokon, a rossz napokon és a mindennapokban. Tűrte a felhajtást, amely a Fehér Házban való élettel járt, nagy hangja volt, de nem harapott, imádott nyaranta a medencébe ugrani, nagyon jól elvolt a gyerekekkel, falatokért kunyerált vacsora közben az asztalnál, és jó kis bundája volt. Ő pontosan olyan volt, amire szükségünk volt, és több, mint amit valaha vártunk. Nagyon hiányozni fog nekünk” – Barack Obama ezekkel a megható sorokkal emlékezett meg Bo elvesztéséről a Facebook-oldalán, amit a Blikk idézett.

Hatvanéves, de még mindig érti a viccet Hollywood egykor legkapósabb férfisztárja. Lakótársnak azért lehet nem fogadnánk el – cikkünkből kiderül, miért.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle