Sztárok

Sztárok, akik nem akarnak gyereket

A következő sztárok nem köntörfalaznak, tényleg nem akarnak gyermeket vállalni. Hogy miért? Köszönik szépen, de jól megvannak családalapítás nélkül is!

Nyíltan vállalják a véleményüket

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a családalapítás az élet velejárója, a következő sztárok bátran vállalják, hogy nem akarnak saját gyereket. Hogy miért? Lehet ez azért, mert inkább a karrierükre és a saját életükre akarnak fókuszálni, mások egyszerűen nem érzik azt, hogy az anyaság nekik lenne való, de vannak olyanok is, akik egészségügyi okokból nem vállalnak gyereket. Igazából mindegy is!

A lényeg az, hogy nem az határozza meg az embert, hogy van-e gyereke és ezt a következő hírességek is így gondolják…

Lapozd fel a galériát a sztárokért!

Miley Cyrus Bár a 28 éves énekesnő már egy házasságon (és egy váláson) is túl van, legutóbbi nyilatkozata szerint addig semmiképpen sem szeretne teherbe esni, amíg túlnépesedés van a Földön. „Egyszer lehet, hogy majd örökbe fogadok egy kisgyereket, de annak még nem érkezett el az ideje.” – mondja Miley. Meg különben is, az állítása szerint ő a kutyáival most teljesen jól érzi magát, a családalapítás pedig sosem szerepelt a prioritásai között.
Kattints a további képekért!

A két sztár pár éve visszavonult a rivaldafénytől, ezért csak ritkán láthatjuk a gyerekeiket, pedig hihetetlenül cukik! Nézd meg a róluk készült képes összeállításunkat a cikkben!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Földrengést észleltek vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben – írja az MTI.
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...