Sztárok

Az alma meg a fája - Magyar hírességek, akikről nem is sejtetted, hogy anya-lánya párosok

Minden évben, május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Rendhagyó sztárösszeállításunkban mutatjuk azokat a hölgyeket, akik a hazai hírességeknek adtak életet, sőt, ők maguk is az ismert emberek táborát erősítik.

Anya csak egy van

Régi mondásunk, hogy "nem esett messze az alma a fájától", és bizonyos esetekben tökéletesen igaz ez, ha anyáról és lányáról van szó. A magyar sztárvilágban is akadnak olyanok, akik külsejükben vagy viselkedésükben, sőt pályaválasztási orientációjukban is kiköpött másaik édesanyjuknak. A legtöbb hazai híresség azonban szemérmesen óvja magánszféráját, így a legtöbben csak nagyon ritkán engednek betekintést a családjuk életébe. Május első vasárnapján azonban az anyákat ünnepeljük, így arra gondoltunk, hogy most megmutatjuk a közismert magyar művészeket és ugyancsak híres és gyönyörű anyukáikat.

Lapozd fel a galériát az anya-lánya párosokért!

Kánya Kata és Wossala Rozina
Kattints a további képekért!

Megható sorokkal emlékeztek meg Kirk Douglas szép kort megélt özvegyétől, aki egy hete ünnepelhette meg utolsó, 102. születésnapját. Michael Douglas mostohaanyja tavaly veszítette el 103 esztendős férjét, akivel több mint hat évtizedig éltek házasságban.

Leadfotó: instagram.com/wossala.rozina ; Szinhaz.org

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.