Énekes-gitáros lett a válogatott magyar vízilabdázóból

Az élsportból váltott zenére a sármos vízipólós, Bánhidy András.

Medencéből a színpadra

Tavaly deecemberben debütált Bánhidy András, az FTC korábbi sikeres vízilabdázójának első dala, az Álom volt vagy valóság, amelyre azonnal felfigyeltek a hazai rádiók is. Az egykori válogatott élsportolóból egy csapásra lett felkapott énekes-gitáros, így rögtön meg is érkezett a zenei folytatás, amely idén, február 14-én, Valentin-napon került fel a YouTube-ra. A Figyellek egy modern love story, ahol a szerelemtől fűtött férfi az internet adta lehetőségeket kihasználva nyomoz szíve választottja után.

Bánhidy András már vízilabdázóként is lenyűgözte a női szempárokat, hiszen páratlan sporttehetsége mellett a mosolya és igéző szemei is elvarázsolták a szurkolókat. Amióta pedig gitárt ragadott, az egykori drukkerek mellé újabb rajongók csatalkoztak. A fiatal tehetség pedig "fürdőzve" a sikerben, boldogan alkotja a koronavírus-helyzet ellenére is a dalait és alig várja a nagyközönségnek élőben is megmutathassa azokat.

Nézd meg nálunk a zenész legutóbbi siker dalát!

A Jászai Mari-díjas színésznő egy alapítványt szeretne támogatni két olyan saját relikviájával, amelyeket a munkája során kapott.

Oldalak