Geszti Péter és Ditz Edit: Új szokásaik lettek a karantén alatt

Geszti Péter és Ditz Edit a lehető legnagyobb szeretetben nevelik gyerekeiket. A koronavírus-járvány azonban pont a legnehezebb időszakban, a kamaszkor kezdetén köszöntött be. Hogy milyen szemléletet adnak át gyermekeikben, és mennyire engedékenyek velük, arról most őszintén meséltek.

Társak a munkában, szerelmesek otthon

Geszti Péter, és felesége Ditz Edit a munkában is társak, együtt vezetik film-, és reklámcégüket, a GRUND-ot, ami megkívánja, hogy tökéletesen szét tudják választani a munkát és a magánéletet, valamint, hogy az üzletben is tökéletes társak legyenek. Nekik ez nem nyűg, sőt, kifejezetten élvezik, hogy ennyi mindenben partnerek. A karantén időszak azonban nekik sem volt egyszerű, kapcsolatukon és cégükön kívül a gyereknevelés is eddig új, ismeretlen kihívások elé állította őket, mesélték a Best magazinnak.

"Edittel mi is home office-ból irányítjuk a cégünket, mint ahogy a lányok is otthon tanulnak, lassan egy éve. Ez persze nem mindig könnyű, mégis jót tett nekünk a bezártság, az összezártság. Családilag új szokásaink lettek: a csajok együtt sütnek-főznek, amiből én is kiveszem a részem, én lettem a kóstoló. Vagy amióta ismét beköszöntött a jó idő, kiköltözünk a kertbe, amikor tehetjük, reggelente együtt biciklizünk, elrollerezünk a pékségbe, feltankolunk, majd közösen megreggelizünk. Ez az időszak engem és Editet is rákényszerített arra, hogy visszavegyünk a tempóból, ami már igencsak ránk fér .Ugyanis nem minden az üzlet, tudni kell, csak úgy lenni is. Már a feleségem is könnyebben rászánja mahát, hogy lecsukja a laptopot, pedig rá jellemző volt, hogy addig dolgozott, amíg el nem aludt. Mindketten lelassultunk, már ami a munkát illeti, hiszen tény és való, hogy Editre ettől még épp elég otthoni teendő hárul" - kezdte Geszti Péter.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2