Csobot Adél a hazaköltözésről mesélt: így változnak most az otthoni szerepek

Csobot Adél és Istenes Bence mindenkinek bebizonyították, szerelmük mindennél erősebb. Ugyan többször is vállalták már, hogy vannak mélypontok kapcsolatukban, minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett. Most egy merőben új életszakasz következik, hiszen Csobot Adél lesz az, aki ideje nagy részét forgatásokkal tölti, Istenes Bencének pedig tartania kell majd a frontot otthon.

Az elmúlt években ő tartotta össze a családot

Csobot Adél lesz a tizedik X-faktor széria női mentora, a bejelentésre pedig vegyes reakciók érkeztek. A fiatal énekesnőnek nem volt könnyű a magyar médiában maradnia, hiszen Németországba költöztek szerelme, Istenes Bence karrierje miatt, ő pedig két kisfiukkal volt otthon.

Többször hangot adtak a szerelmesek annak, hogy Csobot Adél nem érzi jól magát Németorszgában, hiszen vágyik a magyar karrierre, és rendkívül egyedül érzi magát a távolban. Most Istenes Bencén volt a sor, hogy megtegye, amit szerelme egyszer már megtett érte: újra országot váltanak a másik fél karrierje miatt.

Ugyan sokan megkérdőjelezik Csobot Adél hitelességét a mentori székben, amíg itthon éltek, az énekesnő nem csupán a tévéműsorokban, de színházi előadásokban is szerepelt, Alföldi Róbert például egyből egy főszerepet osztott a nagykárolyi lányra. Istenes Bence és a csatorna is nagyon hisznek benne, még Malek Miklós is üzent egykori mentoráltjának Amerikából. Az új női mentor személye azért is nagyon különleges, mert ő az első a magyar X-faktorok történetében, aki egykori versenyzőből lett ítész.

Lapozz Csobot Adél nyilatkozatáért!

Oldalak