Sztárok

Visszatér a TV2 képernyőjére Várkonyi Andrea – Ebben a műsorban lesz újra látható

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést a műsor női házigazdájaként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.

Várkonyi Andrea egy jó ügy érdekében tér vissza a TV2 képernyőjére

Május 30-án kerül újra képernyőre a TV2 jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek, amit tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt láthattak először a nézők. Akkor közel 35 millió forint felajánlás gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára. Az Origo azt írja, a nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.

Felelős médiavállalatként a saját eszközeinket, erősségünket kihasználva szerettünk volna segítő kezet nyújtani azoknak, akik helyt álltak a vírus kitörésekor. A pozitív visszajelzések, nézőink, munkatársaink támogatása arra ösztönzött minket, hogy idén is képernyőre tűzzük a gálaestet, a legnagyobb sztárokkal” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Az idei adománygyűjtésre gyermeknapon, azaz május 30-án került majd sor. A koronavírus-járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek veszítette el az egyik vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek. Ezen kívül a Neked énekelek második felvonását is az ő javukra rendezik meg. A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorhoz hasonlóan – idén is a „Nemzeti Összefogás" vonalán, illetve számlaszámán történik. A műsorban érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

A csatorna felkérésére a legnagyobb sztárok mondtak igent, és több olyan produkciót is láthatnak majd a nézők, amik kifejezetten erre a televíziós műsorra készültek. Színpadra lép mások mellett Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Balázs János, Palya Bea, Molnár Ferenc Caramel, Horváth Charlie, Tóth Vera, Gryllus Dorka, Kulka János, Wolf Kati, Király Linda, Tolvai Reni, Majk és Curtis Nikával, Tóth gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci és az Urban Verbunk, Radics Gigi, a Cotton Club Singers, Janicsák Veca pedig egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval.

A neves művészek mellett további extra produkciók is színesítik a jótékonysági estet: a Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor a műsor ideje alatt készítenek el egy különleges menüt, amire szintén licitálni lehet majd.

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést az est női műsorvezetőjeként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.

Csobot Adél és Istenes Bence mindenkinek bebizonyították, szerelmük mindennél erősebb. Ugyan többször is vállalták már, hogy vannak mélypontok kapcsolatukban, minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett. Most egy merőben új életszakasz következik, hiszen Csobot Adél lesz az, aki ideje nagy részét forgatásokkal tölti, Istenes Bencének pedig tartania kell majd a frontot otthon.

Leadfotó: instagram.com/varkonyiandrea_va

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...
Fashion&Beauty
57 éves is elmúlt, mégis legalább 10-15 esztendős letagadhatna a korából Salma Hayek. A gyöny9rű színésznő hosszú idő óta tudatosan ápolja a bőrét, és azt sem titkolja, hogy szokatlan trükknek...