Repül az idő: Nyertes Zsuzsa ritkán látott lánya elbűvölő nő lett, le sem tagadhatná, hogy a színésznő az édesanyja – fotók

Nyertes Zsuzsa igazán büszke édesanya: 28 éves lánya, Zsuzsó komoly felnőtt nővé érett, ráadásul a munkában és a magánéletben is megtalálta a boldogságot.

Bájos, mint az édesanyja

Nyertes Zsuzsa kivételes karrierre lehet büszke: a 63 esztendős színésznő 1983-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd rögtön a Vidám Színpadhoz szerződött, ezt követően 2010-ig a 2008-ig Vidám Színpadként működő Centrál Színház tagja volt, lassan tíz éve pedig a megújult Vidám Színpadon is játszik. Színésznőként más társulatokban is szerepelt, így többek között játszott az Éless Béla vezette Éless-Szín előadásaiban, a Gózon Gyula Kamaraszínházban, a Budaörsi Latinovits Színházban, a Budapesti Kamaraszínházban, a Ruttkai Éva Színházban, az Újpest Színházban, a Pesti Művész Színházban, a Spinoza Színházban. Kabarétól a vígjátékon át a musicalig mindenben színvonalas alakításokat nyújt, emellett sokat szerepel televíziós műsorokban is. A karrierépítés mellett azonban a családalapításról sem mondott le: született egy gyermeke, aki mostanra komoly, felnőtt nővé érett. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű Nyertes Zsuzsa 28 éves lánya:

Nyertes Zsuzsa már rengetegszer bebizonyította a tehetségét a világot jelentő deszkákon, de a vásznon is maradandót alkotott – többek között olyan filmek jelzik a nevét, mint az István, a király, a Hamis a baba vagy A három testőr Afrikában.
Kattints a további képekért!

Doszpot Péter felesége, Doszpot Evelin három gyermeket hozott a világra. Legidősebb lánya, Hanna mostanra gyönyörű felnőtt nővé érett, ráadásul kiköpött mása az édesanyjának.

Leadfotó: MTI/ Zih Zsolt

Oldalak