Pataki Ági 18 évesen állt először oltár elé, ám négy hónap után elvált: őszintén vallott korábbi házasságairól

Pataki Ági harminc éve talált rá élete szerelmére, előtte azonban két házassága is zátonyra futott.

Megtalálta az igazit

Pataki Ágit nem kell bemutatni senkinek sem: Magyarország egyik legsikeresebb manökenje a hetvenes évek elején egy véletlennek köszönhetően került be Rotschild Klára híres szalonjába, majd a Fabulon cég reklámarcaként szerzett országos ismertséget. Ikonikus fotókon, reklámokban szerepelt, generációk bálványává vált, ő volt az első sztármodell Magyarországon. Később új dolgokba kezdett, két divatüzletet is sikerrel működtetett a Váci utcában, majd egy újabb váltás után filmproducerként kezdett dolgozni, amellyel többek között a legmagasabb állami elismerést, a Balázs Béla-díjat is elnyerte. Mindeközben a magánélete is szépen alakult, hiszen rátalált élete szerelmére, akivel immáron három évtizede rajonganak egymásért – korábban azonban két házassága is zátonyra futott, melynek részleteiről nemrég őszintén mesélt. Részletek a galériában!

Pataki Ági és férje, Kovács Gábor filmproducer harminc évvel ezelőtt álltak oltár elé, és azóta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Noha a modell az élete során háromszor mondta ki a boldogító igent, csak a harmadik házasságában tudott csak kiteljesedni.
Kattints a további képekért!

Modell, üzletasszony, ikon – Pataki Ági nemcsak a kortalan szépség, de az örök megújulás megtestesítője is. Az idén 70 éves díva ebből az alkalomból a nagyközönséggel is megosztja Nyitottan a világra című önéletrajzát, amely valamennyiünk számára inspiráló olvasmány lehet.

Leadfotó: Instagram/ patakiagiofficial

Oldalak