"Talán megúszom a műtétet" - Súlyos betegséggel küzd a Neoton sztárja

Állapota ellenére nem mondja le koncertjeit.

Komoly betegség

Súlyos betegséggel küzd a Neoton Família frontembere. Végvári Ádám combcsontelhalással harcol már két éve, a 67 éves zenész azonban igyekszik elkerülni a műtétet, és hangsúlyozta, hogy nem hajlandó szünetet tartani a munkájában sem. "A buli dübörög tovább" - emelte ki. Az együttes sztárja éveken keresztül sportolt, valószínű, hogy a rengeteg futás, illetve jégkorongozás következtében alakult ki nála a probléma.

Ádámot jelenleg injekciókúrával kezelik, valamint ellipszistrénerrel is edz, a körülmények ellenére pedig folytatja a koncertezést, egészségügyi állapota nem tántorítja el attól, hogy dolgozzon. "Buli szerencsére emiatt nem marad el, nem is fog. Talán megúszom a műtétet" - árulta el reménykedve a Borsnak.

Remek karrier

Végvári 1980-ban került a Neoton Famíliához, melynek feloszlása után Csepregi Évával, Baracs Jánossal, Shaffer Edinával és Rajcs Renátával létrehozták az Éva Neoton együttest. 1994-ben Adam's Family néven alapított zenekart. A zenészlegenda az évek során többek között Grand-Pix-, Emerton-, Arany Zsiráf- és Story Érték-díjat is nyert, megosztva a Neoton tagjaival.

Leadfotó: Facebook/neoton.familia.zenekar

Oldalak

Szólj hozzá Te is!