Tragikus hírt közölt a Massive Attack egykori tagja: Meghalt a lánya

Csak 24 éves volt.

Hatalmas veszteség

Tragikus hírt közölt a '90-es évek egyik legmeghatározóbb zenekarának tagja. A Massive Attack nevű elektronikus együttes sztárja, Tricky közösségi oldalán osztotta meg fájdalmát követőivel, miszerint lánya, Mina Mazy Topley-Bird május 8-án elhunyt - írja a Mirror. Mindössze 24 éves volt. Az 51 éves híresség megrázó sorokat fűzött Facebook-bejegyzéséhez, az ismerősei nem győzik kifejezni részvétüket. "Azt hittem, ismerem, milyen fájdalmas elveszíteni valakit, de most, hogy a lányom elment, rájöttem, egyáltalán nem tudtam" - kezdte a zenész posztjában. "Olyan érzés, mintha csak lennék a világban, ami nem létezik, és soha nem lesz már ugyanolyan, mint volt. Nincsenek megfelelő szavak arra, mit érzek - a lelkem üres" - folytatta.

"Mazy Mina lányomnak két neve volt - volt, aki Mazynek hívta, mások pedig Minának. Fantasztikus tehetsége volt a zenéhez és a dalszerzéshez - dalokhoz, melyek be lesznek fejezve és hallani fogja őket mindenki. A szavaid és a dalaid élni fognak, erről gondoskodom. Mindeddig nem volt erőm hozzá, hogy egyáltalán a fotódra nézzek - az emberek hallani fogják a hangod és a dalaid. Teljes szívemmel - ami maradt belőle - szeretlek Mazy Mina. Apukád" - fejezte be szívszorító üzenetét Tricky.

24 éves volt

Mina 1995. március 19-én született. A zenész ismerősei osztoznak a gyászban, sorra írták, mekkora tragédia ez nemcsak a szülőknek, de az egész világnak. "Összetört a szívünk. Veled vagyunk és a családoddal" - kommentelte egy barát a poszthoz. "Borzalmasan sajnálom, ami történt. Tudom, hogy most a szavak nem tudnak vigasztalni, de szeretetet és együttérzést küldök neked és a családnak. Mina csodálatos ember volt" - fejezte ki empátiáját egy másik hozzászóló.

Massive Attack

A Massive Attack bristoli könnyűzenei együttesként alakult a '90-es években, és az évtized egyik legnépszerűbb bandájává nőtte ki magát. Többek között azért is volt különleges a zenekar, mert egy új stílust, trip-hopot teremtettek. Kezdetben nagyrészt jazz, hiphop/rap, soul, reggae és egyéb afro-amerikai eredetű elemekre építkeztek, aztán fokozatosan egyre inkább vegyítették ezeket a bristoli underground elektronikus tánczene hangzásával.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!