Natalie Portmannek már csak a mosolya a régi: így változtatta meg a színésznő testét az anyaság - Fotók

Az Oscar-díjas színésznőről joggal hihetjük, hogy semmit sem öregedett az elmúlt 25 évben. Ha azonban fürdőruhára vagy bikinire vetkőzik, gyorsan elillan ez az illúziónk.

Tiniként hódította meg Hollywoodot

Natalie Portman azon kevés hajdani gyereksztár egyike, akiknek sikerült megvetniük a lábukat Hollywoodban, és felnőttként sem hagyták el a színészi pályát. A világhírű színésznő néhány héttel ezelőtt ünnepelte 41. születésnapját. Gyakorlatilag élete háromnegyedét kamerák előtt töltötte, ugyanis 28 éve, a Leon, a profi (1994) című bérgyilkos-thriller révén sikerült berobbannia az Álomgyárba. Jean Reno és Gary Oldman partnereként hamar lefegyverezte nemcsak a közönséget, de a kritikusokat is hamvas ártatlanságával és különleges színészi adottságaival. A kilencvenes években jobbára kisebb, csendesebb függetlenfilmekben szerepelt (ha nem számítjuk Michael Mann 1995-ös filmklasszikusát, a Szemtől szemben címűt, melyben Al Pacino partnereként villanthatta meg oroszlánkörmeit), majd 1999-ben jött a második nagy áttörés: a Star Wars első epizódja, a Baljós árnyak tényleg az A-listás sztárok közé repítette, innentől fogva pedig kénye-kedve szerint válogathatott a jobbnál jobb szerepajánlatok között. Olyan mozikkal hengerelte le a publikumot, mint A régi környék (2004), a Közelebb (2004), a V mint Vérbosszú (2005), a Goya kísértetei (2006), a Fekete hattyú (2010) és a Jackie (2016). A Fekete hattyú főszerepéért Oscar-díjjal jutalmazták, majd nem sokkal később feleségül ment a Darren Aronofksy rendezte pszichothriller koreográfusához, a francia Benjamin Millepied-hez, akivel jelenleg két gyermeket (egy Aleph nevű kisfiút és egy Amalia nevű kislányt) nevelnek. A hamvas tinisztárból tehát felelősségteljes, komoly családanya vált, ugyanakkor Natalie Portman külseje alig változott valamit az elmúlt 28 évben. A mosolya még mindig olyan ártatlan, mint amikor 12 éves volt, de teste - már csak az anyaság miatt is - jelentősen megváltozott az elmúlt évtizedekben.

Lapozz bele galériánkba, kövesd nyomon a saját szemeddel a változást!

Natalie Portman a húsz évvel ezelőtt készült második Star Wars-filmben, A klónok támadásában élete talán legjobb formáját nyújtotta. Nincs szüksége rá, hogy bikinire vetkőzzön: könnyűszerrel megállapítható, hogy ennél vékonyabb aligha lehetne.
Kattints a további képekért!

Valljuk be, néhány sztárpasi igazi bombázó lenne nőként – szerinted melyiküknek állna a legjobban az átalakulás?

Leadfotó: 123rf

Oldalak