Ilyen pimaszul jóképű volt fiatalon Bud Spencer: szakáll nélkül és elképesztően izmos testtel csavarta el a nők fejét a színész – fotók

Senkinek sem kell bemutatni Bud Spencert, a hatalmas pofonok koronázatlan királyát, aki nemcsak színészként, hanem sportolóként is nagy sikert aratott – fiatalon ráadásul olyan szívdöglesztő volt, hogy csak úgy tapadtak rá a nők.

Szemtelenül jóképű volt

Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli Nápolyban született 1929. október 31-én, s leginkább a Piedone-filmekkel, a spagettiwesternekkel és a Terence Hill-lel közös filmjeivel vált ismertté az egész világon. Már életében az európai filmtörténet egyik sokat emlegetett alakja volt: alakításai Európa-szerte, azon belül elsősorban hazájában, Németországban és Magyarországon is legendássá váltak, sőt az Egyesült Államokban sem ismeretlenek. Eleinte azonban talán ő maga sem gondolta, hogy a filmvásznon arat majd sikert, hiszen fiatalon sportkarrierről álmodott: gyerekkorában kezdett úszni, később pedig vízilabdázó lett, melynek köszönhetően csak úgy dagadtak rajta az izmok – fénykorában igazi sármőr volt, 192 centijéhez pedig 125 kilót nyomott. Mondanunk sem kell, hogy csak úgy tapadtak rá a nők, ám túl sok esélyük nem volt nála, ugyanis az izmos szívtipró korán megnősült, feleségéhez pedig halála napjáig hűséges maradt. Galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztően jóképű volt fiatal éveiben Bud Spencer:

A majdani színész nyolcévesen kezdett úszni, de sportolói álmai ekkor még nem voltak – később egy évig a római egyetem kémia szakán tanult, majd családjával Dél-Amerikába költözött. Két év múlva hazatért, s a kémiát feledve a jogi karra iratkozott be, ekkor már azonban a sportkarrierjét is építette.
Kattints a további képekért!

Olcsó, finom és nagyon kiadós.

Leadfotó: Rino Petrosino\Mondadori via Getty Images

Oldalak