Szupercuki fotót posztolt a kislányáról Mihalik Enikő

Mihalik Enikő szívmelengető fotóval lepte meg a követőit, a magyar szupermodell sosem mutatott még ennyit a kis Eva Rose-ból.

Nyíltan beszél az anyaságról

Ahogy arról a Femcafe.hu is beszámolt, a világhírű magyar topmodell, Mihalik Enikő júliusban életet adott első gyermekének, aki a csodásan hangzó Eva Rose nevet kapta. A kislány New Yorkban jött a világra, ahová pár héttel ezelőtt tért vissza Enikő és férje, Korányi Dávid. A modell már a várandóssága ideje alatt is folyamatosan osztott meg tartalmakat a közösségi felületein a követőivel, így a rajongók nyomon követhették a babavárás legfontosabb pillanatait, utána pedig magáról a szülésről is készített egy videót.

A kismama, ahogy ideje engedi, azóta is rendszeresen megörvendezteti közönségét különböző tartalmakkal. A hónap elején egy podcast-műsorban vallott az anyaság nehézségeiről és árnyoldalairól. Itt őszintén beszélt arról, hogy nagyon nehéz időszakon megy keresztül, és az utóbbi hetekben rengeteget sírt, ugyanis az éjszakák kegyetlenek tudnak lenni. Egy későbbi videójában is szót ejtett a szülés utáni depresszióról, de kiemelte, hogy a körülmények ellenére derűs a helyzetértékelése, és úgy érzi, a helyzet napról napra javul.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2