Pásztor Erzsi fájdalmas magánéleti titkáról rántotta le a leplet: ez az oka, hogy nem talált új társat

Pásztor Erzsi, a Szomszédok című teleregény egyik legkedveltebb sztárja: a 85 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a pályája során számos színházi-, tévés- és filmszereppel lopta be magát az emberek szívébe, a magánélete azonban tele volt drámákkal és titkokkal.

Nem jött az új szerelem

Bárki aki meghallja Janka néni nevét, azonnal a közkedvelt magyar színésznő juthat róla az eszébe: Pásztor Erzsi örökre beírta magát a filmtörténelembe a Szomszédokban nyújtott alakításával. Azonban nem csak komikaként, hanem drámai szerepekben is számos alkalommal megállta a helyét, no és persze bravúros szinkronszerepeiről sem feledkezhetünk meg – a szakmai sikerei mellett azonban a privát élete nem volt mindig olyan felhőtlen, mint amiről mosolygós arca árulkodott. Pásztor Erzsi holnap tölti be 85. életévét: mint fogalmazott, csodás és kerek élete volt mindig is, de nem akar múlt időben beszélni, ugyanis ma is ugyanezt tudja elmondani – bár foglalkoztatja az idő múlása, igyekszik minden napot ajándékként felfogni. Közelgő születésnapja alkalmából most a Hot magazinnak adott interjút, melyben azt is elárulta, miért nem talált igaz társra az elmúlt évtizedek alatt. Nézd meg galériánkat a részletekért!

– Talán a gyermekkorom tanított meg arra, hogy mindig a jót nézzem. Kislányként végigéltük a II. világháborút, éhínséget, hetekig bujkáltunk egy pincében. Ha van valami, ami rettegéssel tölt el, akkor az a félelem, amit akkor éreztem. Utána jött egy más világ, amikor mindennek értéke volt, nem úgy mint most – árulta el a lapnak a színésznő, hozzátéve: akkoriban megtanulta értékelni mindazt, amit a sors adott neki, ám úgy érzi, ez a mai kor emberéről már nemigen mondható el.
Kattints a további képekért!

Janka néni megformálója gyötrelmes időszakon esett át.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak